При нас е Ивелина Желязкова, която е нумеролог с дългогодишен

...
При нас е Ивелина Желязкова, която е нумеролог с дългогодишен
Коментари Харесай

Нумеролог с голяма годишна прогноза: Дизел - 7 лв, хляб - 15, война близо до нас?

При нас е Ивелина Желязкова, която е нумеролог с дълготраен опит. Тя ще ни разкрие какво ни чака през годината, само че я обобщава като " размирна ". Възможно ли е хлябът да стане 15 лева, а дизелът - 7? Ще има ли боен спор наоколо до нас? Възможно ли е България да не лежи единствено на старите лаври от далечната 1994 година, а да се класира за идващото международно и до къде би могла да стигне? Гледайте!

Какво може да чака светът през 2023 година?

Светът ще е в цифрата 7. То значи, че ще израснем духовно, само че това ще е разследване от доста спънки и пречки. 7 е цифрата на осъзнаването, а рядко се осъзнаваме от хубаво и застой. Всички сме подвластни един от различен и в случай че всеобщо се осъзнаваме, можем да чакаме огромна смяна. Миналата година беше в цифрата 6. Тогава имаше доста мощно сила, която не бе канализирана вярно. Видяхме какво се случи сред Русия и Украйна.

Виждаме напрежение в Косово. Какво можем да чакаме?

Надявам се дане се задълбочи, само че числата на Сърбия доста припомнят на тези на Русия от 2022 година Има цикличност на числата, които се въртят през несъмнено време. Затова споделят, че историята непрестанно се повтаря и има войни и безредици.

Какво я чака България?

През 2022 година бяхме в тройка - цифрата на късите неща. В година 4 не е тъкмо по този начин, само че може да се повтори това, което се случи през предходната година. Четворката е подправено число, допустимо е да има повторения. 4 е и на разноски, тъй че ще ги чакаме в ръководството.

Очакват ли се естествени бедствия по света?

Докато не приключи цикъла до цифрата 9, евентуално ще има. Новото начало - цифрата 1 също е противоречиво, защото е нож с две остриета. Но хората ще с епроменят, ще стартират да се осъзнават. Ще станем по-единни и ще си оказваме помощ. Добро развиване в тази посока можем да усетим още в този момент, ще станем по-добри и ще бъдем сплотени.

Какво значат понятията съдбоносен път и път на сърцето?

Започва се от дата, дефинира се съдбоносен път, първо име, второ име, път на сърцето, перидои. Пътят на сърцето се въздейства от всички имена, които са по документи. Ако името се смени има 6-месечен временен интервал, който ни приготвя за новата осцилация. Често, когатп сключим брак и си сменим семейството, променяме характера си и връзките с колегата си. Много постоянно посредством името може да се поправя силата в живота ни. Всичко зависи от това дали астрологът пояснява вярно.

Как се характеризират връзките сред хората, които са родени на една и съща дата?

Това значи доста мощна карма и мощно привличане. Тези връзки са много мощни, само че и доста трагични и прочувствени, което ги прави доста сложни. Ако числата са разнообразни това значи, че връзката ще бъде спокойна. Много дами идват пр мен, с цел да им оказа помощ да си изберат сътрудник благодарение на нумерологията. Казвам им дали индивидът е подобаващ или не.

Какво можеш да кажеш за войната в Украйна?

Конфликтът стартира в интервал на продължение, което значи, че ще продължи още дълго. Надявам се да завърши скоро, само че развръзката се чака да е през 2024 година

И за пандемията се надявахме да завърши бързо. Какво можем да кажем във връзка с здравето през 2023 година?

През 2019 светът беше в тройка. 3 дава отговор на вирус, който продължава до идващия цикъл на 4. Имаше и известна илюзия към цялата конюнктура, имаенно поради цифрата 4. През 2022 година, когато бяхме в 6 би трябвало да сме уредили проблемите със здравето. През новата година ще погледнем здравето откъм психичния му аспект. Ще има депресии и паник офанзиви. Ще би трябвало да обърнем внимание на душeвността си. Но дано не забравяме, че душeвността е обвързвана и с физическото ни здраве.

Какво можеш да кажем във връзка с фамилиите? Очакват ли се повече бракове и деца?

Като цяло, тази единодушие, която ни чака ще бъде т компликации. Ще ни се наложи да мислим за неща, за които до момента не сме се замисляли. През 2026 година можем да чакаме заветната единица, като година по-рано ще настъпят много промени, които ще доведат до нея. Ще чакаме промени в ръководството, ще станем очевидци на софтуерно развиване.

Да си поговорим за числата в персонален аспект. Какво споделя обичаното ни число за нас?

Вероятно това число се съдържа някъде в хороскопа ни и оказва въздействие. Например цифрата 3 е доста хубаво число, носи шанс. От значение е номерът на улицата, на която живеем, етаът и апартаментът - гледа се целият адрес. За компаниите е значимо на кой номер ще бъдат учредени.

Страшно ли е в действителност цифрата 13?

Ако ни се падне на адреса значи мого разноски. 13 е кармично число, което ни дава друга карма - то се гледа освен в датата, само че и в съдбовния път. Може да значи драма с родители или ранна загуба на непосредствен, могъщ родител или различен вид прочувствени връзки с непосредствен.

Какво още научихме за числата вижте в новото ни видео
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР