При лошия модел Борисов, цената на газа беше 33 лв.,

...
При лошия модел Борисов, цената на газа беше 33 лв.,
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Димитровград: "Промяната" уби България

При неприятния модел Борисов, цената на газа беше 33 лева, токът беше 80 лева Но съвършената стихия ще пристигна следващата година. 800 млн. лева нов заем, с цел да се дотира газа, кой ще го връща. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Димитровград.

Година и половина обясняваха по какъв начин не би трябвало да се строи, само че не ни демонстрираха по какъв начин се строи. За година и половина ми покажете вашето - един метър автомагистрала издигнати. Няма обход на Хасково, няма обход на Пловдив и заводите един по един стопират, добави той.

Кметът на Стара Загора също бе на място и изясни по какъв начин " Промяната " е подготвила проект за освобождение на служащи в комплекса. Той добави, че в Плана няма финансови параметри, а хвърчащ документ, по който излиза наяве че би трябвало да се освободят редица хора от работните си места в Марица Изток. " Няма нищо друго в този проект с изключение на освобождение на служащи, няма нищо друго ".

" Стара Загора и Хасково би трябвало да се обедините против убийството на района. Освен това, не ви ли е позор да харчите съветски ток и създаден с това гориво съветски ток? Защо карате коли с съветски бензин, от съветски нефт? И крадете по 200, 300 млн. на месец. Какво е това лицемерие? ", намеси се още веднъж Борисов.

Тези са изпратени да съсипят българската енергетика и да ни създадат клиент. " Само, че клиентът би трябвало да има пари, с цел да си заплати. Ограбиха народа и с цената на хляба. Какво стана с дървата за огрев? Къде са евтините дърва? Никога не съм лъгал българите и по тази причина постоянно са ме избирали. Как се ръководи страна, която е единствено на субсидии? И ти взимат приходите ", съобщи водачът на ГЕРБ.

Бизнеса щеше да е банкрутирал от дълго време, в случай че нямаше таван на тока, акцентира Делян Добрев. " Сега само генерират доходи централите, издигнати по времето на Живков и " Балкански поток ". Всичко друго е на загуби. Знам кой е виновникът, той е на открито, желае да ни направи територия. ще стартират да затварят металургията, химическата индустрия, фармацията, пекарните, сподели Борисов.

При 10 пъти по-висока цена на газа - цената на газа беше 33 лева април предходната година, 298 лева е през днешния ден, съобщи Делян Добрев. И добави: " От през вчерашния ден купуваме съветски газ от представителя на " Газпром " в Гърция ".

Това ви донесе смяната, гибел за България. И тези излизат и приказват. 800 млн. лева заем - по какъв начин ще се връща, по аритметика това се учи, сподели някогашният министър председател.

Булгаргаз няма нито един контракт за покупка на газ. Европа не ни е отговорна - дали са ни дерогация, за ето такива бизнеси като тук в Димитровград. Европейска комисия умно ни е дала опция - нашите съседи ни демонстрират кк става. Тези служащи, които ще ги съкратят къде ще отидат на работа, акцентира водачът на ГЕРБ.

Как ще обясните, че пред партията, която всеки ден пази " Газпром " - Българска социалистическа партия и Нинова - пред тях няма митинг, има пред президентството. И е доста прогнозируем сътрудник за " Промяната ".

Това държавно управление, на Киро и Асен направи великански облаги за " Газпром ". " Ако се направи арбитражна процедура, ще се окаже, че сме го платили 3 пъти - с изключение на през медиаторите, може да ни осъдят да платим невзетото количество, тъй като във всеки контракт има клаузи " take or pay " (вземи или заплати, бел. ред.) ", изясни Делян Добрев.

" Говорим единствено действителни неща. Решение е на КЕВР, който се управлява от някогашен народен представител от Демократична България. Когато се осъзнаете, благи българи, ще е толкоз късно...Дойдоха новите комунисти. Дотацията на Топлофикация при тези цени за 5 месеца ще е 1.5 милиарда лева! Киро Петков го пенсионираха за 6 месеца, и партията му е втора, и рейтингът му е по-нисък от моя ", акцентира водачът на ГЕРБ.

И добави: " В момента,в който ни изберат - имам екип, 12 години държах цените на тока и газа, ще направя цената на тока 85/90 лева ", ангажира се някогашният министър-председател.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР