При лидера на ГЕРБ Бойко Борисов си проличава, че семейният

...
При лидера на ГЕРБ Бойко Борисов си проличава, че семейният
Коментари Харесай

Борисов не е доволен от изборните резултати, смята психолог

" При водача на ГЕРБ Бойко Борисов си личи, че фамилният модел и методът му на насърчаване е наказван от неговия егоцентризъм, по тази причина и от самото начало на обществените му изяви се пробва да го промени и съумява. "
Това мнение изрази пред bTV политическият психолог Росен Йорданов.Той разяснява вота от 26 май, като по думите му на изборите са се харесали всички послания, внушаващи предвидимост на фена.
Психологът изясни, че всеки човек в метода, по който израства и получава своето образование, се научава да крие избрана страст, която не желае да покаже пред необятната публика. Йорданов счита, че Борисов не е обезпокоен, само че не е и удовлетворен от изборните резултати.
Психологът обърна внимание и на държанието на подалия от всички постове оставка Цветан Цветанов, като вижда в дейностите му оскърбление. След оставката нито той, нито Борисов излизали като спечелили.
Лидерът на социалистите Корнелия Нинова пък не е имала желание да подава оставка, уточни още той.
Никога не бъркам, споделя съгласно Йорданов усмивката на Корнелия Нинова. Това съгласно психолога не се получава добре, ето за какво и той счита, че оставката не е била в нейните проекти.
Относно Движение за права и свободи психологът разяснява, че страстите и развеселеността сред Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ са необикновени за консервативната партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР