При личния обиск сама извадила пакетчето с дрога от бельото

...
При личния обиск сама извадила пакетчето с дрога от бельото
Коментари Харесай

Жената на Бахамата-Лидия, заловена с дрога на ГКПП Златарево, скрила кокаина в бикините си! Ще бъде обвинена за трафик на наркотици

При персоналния обиск сама извадила пакетчето с дрога от бельото си

Арестуваната на Граничен контролно-пропусквателен пункт Златарево Лидия Петрова, брачна половинка на небезизвестния В. Петров -Бахамата, ще бъде упрекната на трафик на опиати. Тя бе арестувана завчера на граничния пункт от криминалистите на Благоевград и Петрич, за което Struma. com заяви преди всички.

Луксозното Бентли, с което пътувала Лидия било спряно за инспекция на изходното трасе на пункта и държанието на Лидия, показвало че нещо не е наред. Колата е претърсена, само че там нищо не било открито, което наложило подробен персонален обиск на дамата. По време на обиска тя сама извадила пакетчето с кокаин от бикините си, това описаха за Struma.com осведомени.

Бентлито, което е благосъстоятелност на лизингова компания " Финанс Директ и столичанина Димитър Димитров,е арестувано на пункта. Лидия е закарана в ареста на полицията в Петрич и се чака да получи обвиняване за трафик. Проверява се какъв брой пъти в месеца лицето е напускало рамките на страната.

Този път тя обяснила, че пътува за Македония, където в Белград е брачният партньор и Васил Петров. Преди дни той пък бе арестуван в Дупница за шофиране след приложимост на опиати. Арестът на Лидия отприщи война сред известни кримигерои, които се топят един различен пред органите на реда.Бахамата твърди, че желае да живее в Белград, само че служителите на реда са тенденциозни и го преследват, а злобата, поради метода му на живот, пък нервира враговете му,затова му основават проблеми.Както и да е Лидия го загази...
П. Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР