При кралските собственици е правилно кучетата на Майк Тиндал и

...
При кралските собственици е правилно кучетата на Майк Тиндал и
Коментари Харесай

Кучетата на Майк Тиндал и Зара Филипс, придружени от старши кралски член, когато ходят до тоалетна

При кралските притежатели е вярно кучетата на Майк Тиндал и Зара Филипс да бъдат третирани като кралски особи, което значи, че получават лично плюшено обзавеждане и даже да отидете до тоалетната с върховен кралски човек.

Бившият състезател на ръгби Майк разкрива, че неговият тъст постоянно пие на открито, когато пуска кучетата. Майк споделя, че това е „ старческо нещо “ и се смее: „ Той извежда кучето на разходка, единствено с цел да отиде да пикае самият той. Тоалетната ви е там, просто там. “

Бащата на брачната половинка му Зара е капитан Марк Филипс, макар че майка й принцеса Ан от този момент се омъжи наново за вицеадмирал Тимъти Лорънс.

Майк – който има три кучета Сторм, Пепър и Блинк, кръстени на женски супергерои – разговаряше с комика Джак Дий, който разкри, че също употребява нощното пътешестване на кучето си в градината като лична отмора за тоалетна.

„ Моят тъст също прави това “, засмя се Майк, който увери Джак, че навикът е нещо всекидневно. Междувременно мутрите на Майк са глез...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР