При катастрофата освен 15-годишното момче пострадаха също 28-годишна жена от

...
При катастрофата освен 15-годишното момче пострадаха също 28-годишна жена от
Коментари Харесай

Втора жертва на катастрофата, причинена от 19-годишен край Лозен: Издъхна 15-годишният Алекс


При злополуката с изключение на 15-годишното момче пострадаха също 28-годишна жена от Ковачево, чийто сателит почина, и едногидшното ѝ бебе. Тийнейджърът беше признат в Отделението по анестезиология и интензивно лекуване на МБАЛ-Пазарджик с тежка черепно-мозъчна контузия, оток на белия дроб и кръвоизлив в мозъка и повече от две седмици бе на командно дишане. Въпреки напъните на лекарите сърцето му не е издържало. 

Катастрофата стана на пътя от Пазарджик за Септември при село Лозен малко преди 22.00 ч. на 18 май, когато 19-годишният младеж Иван С., завършващ пазарджишко учебно заведение, се блъсна челно в колата, карана от 28-годишната жена. Втората жертва на случая се е возила в " Ауди А3 " на своя другар.

Така виновникът за злополуката вместо на бал се оказа в ареста, откакто и Апелативният съд в Пловдив отхвърли да промени мярката му за неотклонение. В правосъдна зала стана ясно, че за година, откогато има шофьорска брошура, той е направил 18 нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. 

Според прокуратурата в автомобила му е открита бутилка с божествен газ и приспособление за пълнене на балони. Има свидетелски показания, че преди злополуката обвиненият e карал след приложимост на божествен газ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР