При качеството, с което се изпълняват ремонтите в Пловдив, е

...
При качеството, с което се изпълняват ремонтите в Пловдив, е
Коментари Харесай

Деведжиева подарява на общината щемпел Произведено от ГЕРБ

При качеството, с което се извършват ремонтите в Пловдив, е време общината да се снабди с един печат „ Произведено от ГЕРБ “, с който да подпечатва своята работя. Лично ще го поръчам и ще го даря на общината, с цел да не се постанова да се вършат спомагателни разноски от градския бюджет. Това разгласи общинската съветничка от Реформаторския блок Пепа Деведжиева.

„ В последните дни доста се приказва за плочките пред църквата „ Свети Седмочисленици “ в София, само че ръководството на ГЕРБ има с какво да се похвали и в Пловдив. На прясно ремонтираните булеварди скоростно се появяват появяват дупки, на „ Мария-Луиза “ се ремонтират тротоарите, само че единствено на булеварда, на отбивките за блоковете си стоят старите разкривени и изпочупени плочки. Това е е все едно една жена да си направи единствено бретона и да реши, че всичко с прическата й е наред. Тази фасадна активност също заслужава щемпела „ Произведено от ГЕРБ “, разяснява Деведжиева.

Тя подарява на общината и друга своя концепция – за основаването на ново общинско дружество с предмет на активност организация за недвижими парцели. „ От началото на мандата единствено продаваме жилища на наематели, които имат право на това, а към този момент и разнообразни терени, с цел да се цялостни бюджетът. Така че общината от дълго време работи като организация за недвижими парцели. Поне да си направи едно дружество, с цел да взима комисиона от купувачите. Не строим нови жилища, единствено продаваме, най-малко посредством комисионите на една такава организация да понатрупаме малко средства за финансови разноски, с цел да не се постанова да търсим свежи пари от бюджета “, споделя Деведжиева.

Тя добавя, че имотният пазар се развива и цените вървят нагоре, по тази причина общината може да се възползва от тази обстановка, вместо да стои като непряк наблюдаващ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР