При жестоката катастрофа на пътя Бургас-Средец, станала на 9 март,

...
При жестоката катастрофа на пътя Бургас-Средец, станала на 9 март,
Коментари Харесай

Полицаят, загубил жена си в катастрофата край Бургас: Вместо рожден ден, организирах погребение

При жестоката злополука на пътя Бургас-Средец, станала на 9 март, животът си загуби младата учителка от Айтос Янита Пепелянкова.

Зад кормилото е била майка ѝ, а в автомобила са били и двете и деца - момиченца на 5 и 8 години . Те са в болница с контузии, н о без заплаха за живота . Съпругът на починалата Янита е служител на реда.
 БГНЕС
Той описа пред БГНЕС по какъв начин гибелта на брачната половинка му е преобърнала целия им свят - неговият, и на двете им деца. „ На метри от разклона за Черни връх ги е връхлетял автомобил, като брачната половинка ми е умряла на място. На дребната ми щерка е породена черепно-мозъчна контузия, огромната ми щерка е с комоцио и множествени пострадвания.

На идващият ден със сълзи на очи трябваше да провеждам погребението на брачната половинка ми. С усмивка и с торта в ръце трябваше да вляза в болничната стая, където да отпразнуваме по този начин дълго чакания ден! ", споделя през сълзи Иван Дошев.
 БГНЕС
Двете девойки към момента не знаят, че майка им към този момент я няма. „ Не знаят за момента, за мен по-важно е здравословното им положение да се закрепи, а по-късно благодарение на психолози ще стартираме да работим. Те не можеха без майка си! Майка им беше водещото колело в нашето семейство ".

Автотехническа експертиза би трябвало да откри дали виновникът за злополуката е карал с превишена скорост. Пробите за алкохол и опиати са негативни.
 БГНЕС
„ Многократно преди случая е криволичел по пътното платно, като е навлизал в лентата за насрещно придвижване. Не желая този случай, тази покруса още веднъж да става част от статистиката ". Полицаят се надява на обективна присъда.

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР