При извършено нарушение и охранителите на властта трябва да бъдат

...
При извършено нарушение и охранителите на властта трябва да бъдат
Коментари Харесай

Ген. Васил Василев: Колите на НСО трябва да бъдат спирани от полицията

При осъществено нарушаване и охранителите на властта би трябвало да бъдат спирани. Това съобщи някогашният началник на полицията ген. Васил Василев пред Би Ти Ви по отношение на разследваното прекъсване на кола на НСО със брачната половинка на президента Десислава Радева в нея.

.Държавата не взема никакви ограничения за сигурността на София-област, съобщи той във връзка нападението над служители на реда в Ихтиман и последвалата акция там.

" Преди една година е имало също подобен случай, в който ромите са счупили коли на Министерство на вътрешните работи - камъни, тояги... В коя страна полицията е подложена на такива издевателства? Над двадесет години сътворяваме една каста хора, които непосредствено газят закона - не заплащат налози, не заплащат ток, женят се на 10-12 години, имат лично правораздаване (мешере), строят противозаконни здания ", разяснява генералът. Той напомни, че е бил шеф и на регионалната дирекция на МВР-София.

По отношение на видеото с подигравка със арестуван в Районното полицейско ръководство в Ихтиман, Василев съобщи, че би проучил случая и би санкционирал забърканите. Той ясно съобщи, че не би прибегнал до уволнения, " тъй като това ще е победа на тези, които са против закона ". /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР