При изцяло ваксинираните срещу коронавируса хора има тройно по-малък риск

...
При изцяло ваксинираните срещу коронавируса хора има тройно по-малък риск
Коментари Харесай

Изцяло ваксинираните са тройно по-малко застрашени от заразяване с Covid-19

При напълно имунизираните против ковид хора има тройно по-малък риск да дадат позитивна проба за Covid-19 спрямо неимунизираните. Това сочат последните резултати от обстойно изследване в Англия, оповестени през днешния ден, съобщи Франс прес.

Данните от проучването на лондонския Империъл колидж и на маркетинговата компания " Ипсос Ем Оу Ар Ай ", осъществено от 24 юни до 12 юли измежду повече от 98 000 доброволци, демонстрират също, че миналите цялостен имунизационен цикъл е по-малко евентуално да популяризират вируса.

Това удостоверява първичните ни данни, съгласно които две дози ваксина дават добра отбрана против инфекцията, посочи доктор Пол Елиът, началник на изследването. При все това " остава прочут риск от заразяване, тъй като никоя ваксина не е стопроцентово ефикасна ", продължи той и прикани за " нерешителност ".

Освен това съгласно отчета броят на инфектираните е скочил четворно спрямо последния отчет от края на май. Сега в района има 1 възпален на 160 души, само че това повишаване наподобява се забавя.

Данните не регистрират повдигането на главните рестрикции в Англия от 19 юли макар избухливия растеж в броя на инфектираните поради разпространяването на разновидността Делта.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР