При изграждането на паркинг зад бл. 3 на ул. Студентска,

...
При изграждането на паркинг зад бл. 3 на ул. Студентска,
Коментари Харесай

След сигнал на граждани: Съставиха акт заради отрязаното дърво във Варна

При построяването на паркинг зад бл. 3 на ул. " Студентска ", над ул. " Цани Калянджиев ", чиновници на сдружението, изпълняващо строително-монтажни работи на обекта, своеволно са отрязали едно дърво от типа Копривка. Действията им са в нарушаване на капиталовия план, координиран и утвърден от основния проектант на Община Варна на 16.08.2022 година Това е открито при направена незабавна инспекция от страна на Община Варна, откакто жители подават сигнал, оповестиха от дирекция " Инженерна инфраструктура и благоустрояване ", заяви общината.

За нарушаването на дружеството-изпълнител е формиран констативен протокол и Акт за определяне на административно нарушаване. Предупреден е изпълнителят на строително-монтажните работи да опазва всички налични дървета на обекта. Предстои да се глобяват отговорните, оповестиха от отрасловата дирекция.

Изграждането на паркинга е част от обновяването на междублоковото пространство в 23-ти микрорайон, заключено сред бул. " Васил Левски ", ул. " Студентска ", бул. " Осми Приморски полк " и ул. " Мир ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР