При изборът не е труден, стига да се спазват някои

...
При изборът не е труден, стига да се спазват някои
Коментари Харесай

Екстеншъни за коса: Как да постигнете естествена визия

При изборът не е сложен, стига да се съблюдават някои съществени насоки, с цел да се реализира вярна компактност и естествена визия. Различните удължители за коса имат съответната тежест. Повече грамове значи по-голямо количество коса в самия екстеншън.
Ето по какъв начин да се ориентирате в разнообразието от типове, които оферират профилираните уеб сайтове:
За резултат на леко втвърдяване
Ако косата ви не е прекомерно дълга или задачите да допълните към този момент сложени екстеншъни, може изберете разновидността с 50-грамови снадки. Все отново имайте поради, че количеството е много малко и няма да постигнете забележителен размер.
За фина и изтъняла коса
100 грама екстеншъни се предлагат за изтъняла коса. Когато косъмът е по-нежен и тънък, посредством тях може да й осигурите повече компактност и дължина. Така умерено може да я носите освен на плитка, само че и да си вършиме прически, за които от дълго време сте мечтали.
Коса с повече дължина и междинна плътност
150 грама екстеншъни са перфекти за спомагателен размер и дължина на косите със междинна плътност. Те са изключително известни и търсени, тъй като са подобаващи за по-голяма част от дамите. Само специалист в региона може да ви спомага да поставите подобен грамаж на тънка и рядка коса, с цел да може сполучливо да се прикрият частите, които свързват косата ви с екстеншъните.
За величествен размер и повече дължина
С 200-грамовите екстеншъни ще постигнете напълно гладко преливане сред тях и краищата на вашата коса. Ето за какво са ви нужни по-плътни удължители – по този начин изкуственото усъвършенстване няма да проличава по никакъв метод. Ако косата ви е до раменете, може още в този момент да се сдобиете с дълга и изящна грива, вместо да чакате да порасне и да отлагате момента, с цел да й се насладите.
Много къса коса
Големите грамажи са идеални в този случай, с цел да може късата коса да се уплътни невидимо и да не се виждат границите. Независимо каква е повода за актуалната ви прическа, смяната е допустима, стига да се доверите на професионален метод.
Предимствата на екстеншъните
Когато желаете да експериментирате с визията си, освен това без да има някакви отрицателни последици за косата ви, екстеншъните са чудесно решение. Не се постанова да се подлагате на нападателно химическо отнасяне, с цел да постигнете омбре резултат, да добавите цветни кичури, бретон или просто да се радвате на обилна коса.
Това е един превъзходен подарък, както за всяка абитуриентка, по този начин и за дамите, които желаят да блеснат с автентично лъчение на празничен мотив. Едно от сериозните преимущества е, че може да имате специфична прически съгласно случая и желанията ви.
Методите за слагане биват няколко типа – посредством уплътняване с спомагателни кичури, посредством стикери, пришиване или окачане благодарение на закопчалки. Възможностите са неограничени, а коафьорът може да прояви творчество и да откри излаз от всеки проблем с косата ви.
При оредяла коса
Когато избрани зони са очевидно оредели, постоянно дамите са принудени да търпят един вид подкастряне с години, или влагат в перука, само че резултатът не е извънредно удовлетворяващ. При такова състояние може да се доверите на клип-ин системата за слагане на снадки. Трябва да се внимава те обаче да не са прекомерно гъсти, с цел да не придърпват ненужно изтънялата коса, а като следствие тя да се накъса. За предпочитане са клипсовете със силикон, които не основават опасности от увреждане.
Жените, които са се подложили на химиотерапия или са претърпели косопад поради хормонален дисбаланс, могат да заложат на екстеншъни със стикери. Важно е да се подбере точният цвят и да се съобрази дължината на косата. Един превъзходен метод да си върнете самочувствието и да се радвате още веднъж на пълноценната си женственост!
Вкарване на нов звук
Ако от дълго време си мечтаете да добавите по-светли или тъмни кичури, с които да постигнете омбре резултат, положителната вест е, че може да избегнете боята и да пощадите тънката си или суха коса. За не повече от час и единствено с няколко стикера, ще се измененията до неразбираемост и ще се наслаждавате на новата си визия.
Прическа за празник
Стайлингът за празник включва особено внимание и към косата. Тя може да е повърхностно спусната, навита на букли или сплетена в кок, само че какъвто и вид да изберете, размерът е от голяма важност. Тук удълженията от естествена коса са доста комфортни, тъй като разрешават всякакво отнасяне и са практични за разнообразни прически.
Свободни да носите бретон
Вероятно всяка дама е била изправена пред тази алтернатива – да рискува ли с бретона или да се придържа към статуквото, с което е привикнала. Определено подстригването с сходна цел е много ангажиращо и изисква самообладание, в случай че желаеме да се откажем от него. Чрез клипсовете за удължение от натурален косъм може да се спрете на към този момент завършен бретон по ваш усет. Не е нужно да сте модел, участващ в реклама, с цел да се възползвате от необятните благоприятни условия на екстеншъните. Сега имате цялостна независимост да се почувствате друга и специфична във всеки един миг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР