При инцидента в завод 4 на военния завод Арсенал“ днес

...
При инцидента в завод 4 на военния завод Арсенал“ днес
Коментари Харесай

Инцидент в завод „Арсенал”, най-малко 3-ма са загинали

При случая в цех 4 на военния цех „ Арсенал “ през днешния ден има жертви - най-вероятно трима са починалите при случая в завод 112, мястото към момента не е разчистено, заяви за Българска телеграфна агенция шефът на сдружението Николай Ибушев. Броят на потърпевшите не е конкретизиран на този стадий.
Сигналът за случай в казанлъшкия оръжеен цех " Арсенал " постъпи през днешния ден в 11:07 часа, заяви по-рано за Българска телеграфна агенция Михаил Михов от пресцентъра на Районна работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в Стара Загора. Той добави, че незабавно са изпратени два противопожарни автомобила, както и чиновници от ведомствената пожарна към предприятието.
За Българска телеграфна агенция Желязкова от Изпълнителна организация " Главна ревизия по труда " в Стара Загора сподели, че са осведомени за повреда в 112-и завод на завода в град Казанлък и сега се образува екип, който ще тръгне към мястото. От думите ѝ стана известно, че по първична информация има една жена, която се транспортира към УМБАЛ " Проф. доктор Стоян Киркович " в Стара Загора.
Окръжна прокуратура - Стара Загора ще даде брифинг във връзка случая в 15:30 часа на входа на " Арсенал " в Казанлък, прецизираха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на прокуратурата.

Българска телеграфна агенция
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР