При инцидента с преобърналия се автобус на Тракия видяхме, че

...
При инцидента с преобърналия се автобус на Тракия видяхме, че
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Впечатлен съм от светкавичната реакция на всички, които не подминаха инцидента на Тракия

При случая с преобърналия се рейс на " Тракия " видяхме, че пътят е един и дружно можем да се оправим. Катастрофата събра разнообразни хора по местоживеене, по възраст, даже и по възгледи. Впечатлен съм от светкавичната реакция на всички, които не подминаха случая. Представителите на институциите демонстрираха рядко демонстриран синхрон. Това сподели преди съвещанието на Министерския съвет служебният министър председател Гълъб Донев.

„ Отправям признателност към всички, които в неделя вечер, прибавиха в своя дневен ред, превъзмогване на нещастието, каквато можеше да аргументи преобърналият се рейс с деца от Сърбия. Катастрофата събра разнообразни хора, само че те бяха дружно и помогнаха на хора в неволя. Впечатлен съм и благодарен за светкавичната реакция на тези, които не подминаха 217-и км на автомагистрала " Тракия ", сподели още Гълъб Донев.

" Миналата седмица споделих убеждението си, че войната на пътя е безумство, с което можем да се оправим дружно. От Министерство на вътрешните работи чакам сериозен надзор за съблюдаване на разпоредбите на придвижване. Ако ценим живота - и своя, и на този в отсрещното платно, ще следваме закона вътре в нас ", съобщи Гълъб Донев.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/1907074679497163
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР