При инцидента с главния прокурор Иван Гешев не е използван

...
При инцидента с главния прокурор Иван Гешев не е използван
Коментари Харесай

Демерджиев: При инцидента с Гешев не е използван тротил

При случая с основния прокурор Иван Гешев не е употребен тротил, а рядко употребявано вещество. Това дава избрани насоки при следствието, сподели служебният вицепремиер по публичния ред и сигурност и длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Това вещество го има у нас, само че рядко се употребява, сподели министърът. Той уточни още веднъж, че няма метод този гърмеж да проникне в колата на Гешев, която е била бронирана. Очевидно този гърмеж е имал за цел нещо друго, то би трябвало да бъде изяснено в хода на следственото дело, добави той.

Нямам несвързано изявление по тематиката и мисля, че някой различен дължи опрощение по тази причина, че подведе българските жители. Аз внесох изясненост по тематиката и в случай че тя е довела до вътрешни раздори в прокуратурата, мога да се извиня, сподели Демерджиев.

Имаме насоки, които ни водят към евентуални причинители и поръчители, сподели още министърът.

Дали има нарушаване при допускането на израелския специалист на мястото на случая, би трябвало да кажат следователите. Това, което ме впечатли, е, че не се знаеше самоличността на този човек. Това е проблем, тъй като не може незнайни лица да посещават местопроизшествието, което би трябвало да е непокътнато, сподели още Демерджиев.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР