При инцидента, който стана около 7.30 ч. тази сутрин на

...
При инцидента, който стана около 7.30 ч. тази сутрин на
Коментари Харесай

Проверяват собственика на ударилия се в дърво автобус

При случая, който стана към 7.30 ч. тази заран на пътя сред сливенските села Сокол и Еленово, починаха водачът на рейса и един пасажер , а други 8 души бяха ранени и превозени в болница.

"Седем мъже и една жена, на възраст сред 45 и 60 години са признати в сливенската регионална болница. Петима от тях са докарани с коли за спешна помощ от новозагорската болница, а трима са пристигнали с персоналните си коли. Единият от мъжете е настанен в Отделението по реанимация със съчетана контузия и строшаване на тазобедрена става. Другият е в ортопедия със счупвания на костите на ръката. Няма заплаха за живота и на двамата пациенти ", заяви началникът на Спешното поделение доктор Тодор Суванков.

Останалите потърпевши са прегледани, оказана им е лекарска помощ, само че не са оставени за лекуване в болничното заведение.

Според проверяващите, има версия, че на водача му е прилошало и по тази причина рейсът е излязъл от пътното платно и се е блъснал в крайпътно дърво, заяви наблюдаващият прокурор Борислав Сяров, представен от "Фокус ".

Ще бъдат направени и цялостни експертизи, които да изяснят аргументите за злополуката. Огледът на местопроизшествието към този момент е завършил. Работа на следователите е затруднена от това, че движимостите лица не са съумели да разпитат очевидци.

Взет е лист с имената на пътуващите в рейса.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР