При инцента е пострадала майка му, която се намира в

...
При инцента е пострадала майка му, която се намира в
Коментари Харесай

Пловдивски футболист има нужда от помощ след пожар в дома му

При инцента е потърпевша майка му, която се намира в интензивно поделение

Пожар в Пловдив изцяло унищожи дома на футболиста на клуб „ Марица “ Веселин Тосев. Посред зима мъжът се нуждае от помощ, с цел да възвърне дома си. Доброволци оказват помощ за разчистването на жилището, само че са нужни материали и финансова помощ за възобновяване му.

Целият апартамент на Веселин Тосев е погубен.


Пожарът пламва на 28 януари след забравена включена ютия. Целият апартамент е опожарен. При случая е потърпевша майката на Веселин Тосев.

„ Първата мисъл е най-много майка ми да се оправи. Тя е в интензивното с изгаряния. В началото, когато я одобриха беше в по-добро положение, само че вечерта е почнала да се задушава и са пробили тръбичка, с цел да може да диша. Вече пети, шести ден е там. Казват, че има леки усъвършенствания “, описа пред Веселин Тосев.

Негови сътрудници футболисти от ФК „ Марица “ и другари са измежду доброволците, които оказват помощ за разчистването на жилището.

Доброволци оказват помощ за възобновяване на жилището на Веско

„ Абсолютно всичко е унищожено. Момчетата свършиха доста работа за два дни, смъкнаха съвсем всичко “, сподели Веселин.

„ Веднага организирахме тази самодейност посредством нашата Facebook страница. Абсолютно никой не е застрахован и може да се случи на всеки. Трябва хората да си оказваме помощ повече и да не чакаме такива тежки обстановки, с цел да бъдем положителни “, сподели Йордан Влащки, президент на футболен клуб „ Марица “.

Футболният клуб провежда и друга самодейност – парите от билетите и всички средства, които бъдат събрани от първия им домашен мач идната седмица, ще бъдат дарени на Веско.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР