При хората - джуджета се наблюдава нарушение на растежа, при

...
При хората - джуджета се наблюдава нарушение на растежа, при
Коментари Харесай

Тези жени са джуджета, но са истински секс икони СНИМКИ

При хората - джуджета се следи нарушаване на растежа, при което детето още в утробата на майката към този момент се образува с отклоняване от нормата. Крайниците, тялото и главата му са по-малки, само че с възрастта постоянно главата и тялото получават образа на елементарен човек, до момента в който крайниците стават по-къси и дебели.

Такива деца порастват доста постепенно и в общи линии не доближават височина повече метър и няколко сантиметра.

Независимо от всичко това съществуват "малки дами ", които са прелестни, служат за образец и са се трансформирали в същински полови икони с голям брой почитатели.

Те водят естествен живот и имат прелестни връзки със съпрузите си.



Елена Гант е красиво и решително момиче, с растеж 132 см. Елена е известна и известна блогърка, работи като актриса и модел. Тя е родена в Русия, само че по-късно се реалокира в Америка, с цел да се срещне с хора като нея.

Елена оказва помощ на други „ дребни хора “ да осъзнаят, че всеки от тях е заслужен за благополучие, без значение от пречките или негативността от други хора, които не ги одобряват.

Елена служи като образец и мотивация за тези, които се стремят към триумф. В момента Елена Гант е щастлива - омъжена е и има две деца.

Жасмин Артега Сорге е красива жена на 35 години, има брачен партньор и две деца.



Щастлива е от живота и живее в Америка. Като дете Жасмин мечтае да стане певица, само че когато взе участие в известното американско шоу „ Американски кумир “, остава в листата на „ 100-те най-хубави артисти “, без да се изкачи до първото място.

В момента Жасмин работи като коафьор, само че също по този начин води свое шоу „ Малки дами “, където „ дребни хора “ идват и споделят своите истории от живота.

Аста е положително и усмихнато момиче, със 135 см височина. В детството си Аста търпи непрекъснати насмешки. След известно време момичето развива свое занимание - косплей (превъплъщение на хора в герои от аниме, филми или други).



Аста се отдава на това с цялата си пристрастеност и по този начин поставя началото на пътя към смяната. Благодарение на косплей света Аста има над 113 хиляди почитатели в Instagram. Тяхната поддръжка й оказва помощ да се усеща освен уверена, само че и нужна. Аста Янг красива, щастливо омъжена, печели пари и от изобразяване и признава, че доста обича да пътува.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР