При грип пригответе си тази смес – ще се почувствате

...
При грип пригответе си тази смес – ще се почувствате
Коментари Харесай

При грип пригответе си тази смес, която помага за няколко часа!

При грип пригответе си тази примес – ще се почувствате по-добре за няколко часа

Често, класическите медикаменти имат странични резултати, които от време на време даже могат да влошат положението ви. Тази рецепта е доста здравословна и изцяло натурална и се оказа доста ефикасна в битката против настинките, грипа и кашлицата.

Всички знаем, че лукът има антибиотично, антивирусно и противогъбично деяние и даже известният доктор Брукс го предлага за кашлица и премахване на слуз от дихателните органи.

Медът също има многочислени лечебни свойства и постоянно служи за укрепване на резултатите на другите лечебни артикули. Освен това понижава драскането и раздразнението на лигавица на гърлото.

Лимонът е богат на етерични масла и витамин С, който има защитна роля. Изброените съставки на това натурално лекарство обезпечават неговата успеваемост.

Необходими съставки:
1 глава лук
2 чаши вода (400-500 мл.)
1 лимон
2 супени лъжици мед

Приготвяне:
Сварете водата и нарежете лука на части. След като водата заври, поставете нарязания лук и гответе на слаб огън за 15 минути. Махнете от котлона и оставете да престои 10 минути.

Вижте още: Топенето на мазнините става бързо благодарение на тази фалшификация

Разбъркайте сместа, по-късно прибавете мед и лимонен сок. Течността би трябвало да е хладка, с цел да не се унищожат витамините от меда и лимона.

При грип пийте тази напитка 3 пъти дневно и ще се почувствате по-добре и по-силни.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР