При грабеж в Свиленград в нощта на 20 май от

...
При грабеж в Свиленград в нощта на 20 май от
Коментари Харесай

Откраднаха 55 000 евро и 5000 лева в Свиленград

При обир в Свиленград в нощта на 20 май от мъж и жена са били отнети 55 000 евро, 5000 лв. и безценен мобилен телефон. Това заяви на конференция за разкрития обир шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково старши комисар Ангел Цанков.

По-рано през днешния ден Пловдивската апелативна прокуратура осведоми за задържането и за привличането като обвинени на трима мъже, които са причинители на закононарушението. Спрямо единия от тях, Николай Б. /29 г./ съдът към този момент е наложил мярка за неотклонение "задържане под стража ", а другите двама - Христо Х. /28 г./, и Митко М. /20 г./ са с мярка "домашен арест ", постановена по друго дело.

При подхванатото претършуване и изземане в хода на процесуално-следствените дейности е открита електрошоковата палка, с която са били нападнати обектите на грабежа, уточни наблюдаващият делото прокурор Николай Гугушев. Той добави, че взетата сума е от законен източник.

По думите на ст. комисар Ангел Цанков незаконната група е била разкрита значително по разбора на данните от камера за видеонаблюдение. Потърпевшият мъж е обикалял казината в граничния град, само че закононарушението няма общо с хазарта. Сумата не е открита, добави Цанков. И тримата обвинени са престъпно проявени, посочи той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР