При формирането на Столичния общински съвет ще проличи дали ще

...
При формирането на Столичния общински съвет ще проличи дали ще
Коментари Харесай

Божидар Лукарски: Сглобката ще остане, но ще се преформатира с министерски рокади

При образуването на Столичния общински съвет ще проличи дали ще се образува сглобката. Това разяснява някогашният министър на икономиката Божидар Лукарски  Божидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година приключва в студиото на " Денят ON AIR ". 

Очакванията му са сглобката да остане, само че да се преформатира. 

" Терзиев даде поръчка, че идва с екип от заместник-кметове и счита, че като победител му се поставя ръководител на СОС да е Борис Бонев. Не мисля, че Борис ще се зарадва на това изявление. Срещата в Банкя и решението на Борисов да поддържа Кирил Петков не е просто ей по този начин " от мен да мине ". ГЕРБ имат право да претендират за един-двама зам.-кметове и най-вероятно ръководител на СОС, с цел да продължи да съществува сглобката в този си вид ", сподели Лукарски пред Bulgaria ON AIR.

Той дефинира успеха н Васил Терзиев като много алегорична за размерите на София.

" Столичната община не е " Телерик ". Тепърва ще се сблъска с вълците в СОС, там залата не е по-малко гореща от парламентарната ", предизвести Лукарски.

Бившият министър на стопанската система разяснява също, че загубата на ГЕРБ в София е била програмирана. Очакванията му са да има ротация в министерствата още преди промяната на министър председателите. 

" Поне в 4 ведомства ще има ротация, Борисов има основанията да го желае, не е от хората, които елементарно дават обратно ", добави Лукарски.

По отношение на бюджета на страната главен аспект, който гостът ще следи с интерес е дали ще остане приравняването на гражданските контракти към трудовите, което по думите му ще удари най-вече свободните специалности, изключително артистичната колегия.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР