При формирането на контактната група за формиране на мнозинство в

...
При формирането на контактната група за формиране на мнозинство в
Коментари Харесай

Плевнелиев: Гешев можеше да не е главен прокурор, ако ПП се бяха коалирали с ГЕРБ-СДС

При образуването на контактната група за образуване на болшинство в границите на първия мандат водачът на ГЕРБ Бойко Борисов е дал цялостен карт бланш, което значи, че в случай че " Продължаваме промяната " са желали, са можели да имат собствен министър председател, а основният прокурор е нямало да се споделя Иван Гешев, това съобщи някогашният президент Росен Плевнелиев, част от контактната група на ГЕРБ-СДС, разговаряла с останалите политчески партии преди първата политическа мощ на последните избори да получи първия мандат.

" Такова знамение в политиката не е имало до момента - тази стена от агитация и липса на логичност. Ударихме се в стена на липса на обикновена логичност на политическите дейности. Новото потомство български политици като че ли не ни схващат и гледат на нещата по различен метод. Тези вълшебни за нас думички като надграждане, напредък, мъдрост, да се поучиш от предходното потомство - неприятното да подобриш, положителното да надградиш - няма такова нещо. Има едни опорни точки, чисто пропагандни и в еманацията на всичко това е " Продължаваме промяната ". " Демократична България " бяха по-склонни, само че постоянно поставяха изискването - " Да, обаче Политическа партия...ако те не създадат крачка, и ние няма да създадем! ". Казваме на всички - изпускаме последния трен за еврозоната, в случай че не влезем, страната изпада. Ставаме бананова република... " Шенген, правосъдната промяна - желаете ли ги? " - " Да! " - " Дайте да ги създадем! " - " Ама не може с ГЕРБ. Никога и нищо с ГЕРБ ", сподели Плевнелиев.

Росен Плевнелиев предизвести, че България изпуска последния трен, с който може да реализира цялостна европейска интеграция и има огромна заплаха да попадне в геополитическа изолираност.

Според него " Продължаваме промяната " е основана в условия на зависимости от президента Румен Радев, които би трябвало да се обяснят на обществото.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР