При евентуален предсрочен вот електоралната картина след второ място няма

...
При евентуален предсрочен вот електоралната картина след второ място няма
Коментари Харесай

Социологът Юлий Павлов: В следващия парламент - 100 депутати за ГЕРБ и ДПС, 100 за сегашната коалиция и 40 - за Възраждане и Български възход

При възможен предварителен избор електоралната картина след второ място няма да се промени, само че с едно изключение - Има Такъв Народ ще бъде на ръба на влизането и евентуално при едни последващи избори няма да премине бариерата. Това предвижда в студиото на " Bulgaria ON AIR " социологът Юлий Павлов.

" За сметка на това ще взе участие партията на Стефан Янев, " Възраждане ", които ще имат гласове, сравними с тези на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. В един идващ парламент, сегашните ръководещи няма да имат 109 депутати, а към 100 най-много, ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да имат 93 депутати, а към 100. Останалите 40 ще бъдат от " Възраждане " и " Български напредък ".

Продължаваме промяната стартира с промени в Антикорупционната комисия с издигането на Бойко Рашков отпред на органа. Това е фрапантно разминаване с целите на жителите. Това не са цели за ръководство на страната през идващите 6 месеца, а такива за предизборна акция, добави той.

По думите му значимите аспекти за жителите са повишаващите се цени и ниските приходи. " Вие можете да имате едно, две или три неща, които да са преди всички останали, а не 17. Осем са целите на " Продължаваме промяната ", четири на Българска социалистическа партия и 5 на " Демократична България ". Това е неуместно от граматическа позиция ", безапелационен бе той.

Социологът Юрий Павлов изрази убеждението си, че всички би трябвало да се тормозят от длъжностен кабинет на Румен Радев, с изключение на проруски настроените.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР