При експлозия в руската Псковска област е повредена административна сграда

...
При експлозия в руската Псковска област е повредена административна сграда
Коментари Харесай

Експлозия в сграда на руски нефтопровод след атака с дронове близо до границата с Беларус

При детонация в съветската Псковска област е развалена административна постройка на нефтопровод. Това заяви в събота в канала си в Telegram локалният губернатор Михаил Ведерников.

По думите му няма потърпевши и на мястото работят оперативните служби. Ведерников твърди, че детонацията е вследствие на нахлуване от два дрона, като не споделя от кое място са пристигнали те.

Експлозията е станала край село Литвиново, покрай съветската границата с Латвия и Беларус. Според съветския канал " База " два дрона камикадзе са атакували петролна помпена станция на " Транснефт ". Взривовете са развалили фасадите и остъкляването на най-малко една административна постройка

Това е поредна по този начин с дрон, за която Русия дава малко информация. На 27 май безпилотен летателен уред нападна постройката на локалното Министерство на вътрешните работи в Белгородска област. А ден по-рано различен дрон нападна постройка на " Газпром " в същата област, като изстреля взривно устройство.

Руските райони по границата постоянно са бомбардирани, а ръководещите съвсем постоянно упрекват украинската страна. През април обаче собствен личен град Белгород, като съветски изтребител Су-34 изпусна по простъпка бомби против личното си население.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР