При днешните данни за новозаразени с реакцията би трябвало да

...
При днешните данни за новозаразени с реакцията би трябвало да
Коментари Харесай

Доц. Д. Василев: При днешните данни за Covid би трябвало да се затворят заведенията и училищата

" При днешните данни за новозаразени с реакцията би трябвало да бъде връщане на ограниченията - да се затворят заведенията и учебните заведения ". Това сподели пред БНР доцент, шеф на Клиниката по кардиология в. 2588 (16%) са новите случаи на ковид у нас при направени 16 179 теста (най-голям брой инфектирани за едно денонощие от 15-и декември 2020 година и най-голям % положителни проби от 31-ви декември). Това демонстрират данните в единния информативен портал към среднощ.
" Ние по този начин и не можахме да достигнем до равнище, което да ни разреши безвредно да отворим учебните заведения. Децата бяха пуснати в класните стаи прекомерно рано. В момента берем плодовете на това, което беше направено преди три седмици. Сегашното разхлабване ще го усетим след още три седмици ", изясни доцентът.
В Covid отделението на " Александровска " през последната седмица се е нараснал внезапно броят на признатите заболели, които са в много съществено положение:
 Общинските лечебни заведения в София разкриват спомагателни Covid кревати Общинските лечебни заведения в София разкриват спомагателни Covid кревати
Общинските лечебни заведения в София разкриват спомагателни 80 кревати за лекуване на пациенти с Covid-19, оповестяват от Столичната община. Със запо...
" Очевидно, че това, което се написа за разликата в клиничното протичане на другите варианти, очевидно е по този начин - има разлика и то не е към по-добро ".
Според него няма нищо нелогично и изненадващо в това, което се случва:
" Влизаме устремно и този път ще бъдем с по-високи равнища, тъй като тръгваме от изходно по-високи равнища, от предходната вълна ".
Доц. Василев подчертава, че резултатът от имунизирането не може да бъде усетен в този момент, тъй като още е доста дребен броят на хората с Covid ваксина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР