При чумата по свинете е една жестока история! Става въпрос

...
При чумата по свинете е една жестока история! Става въпрос
Коментари Харесай

Проф. Мермерски: Имам препарат, който унищожава всякакви...

При чумата по свинете е една жестока история! Става въпрос за вирусно заболяване, а аз разполагам със средство за заличаване на вируса. Това не са лозунги, практикувам просвета 62 години. Имам създадени и други естествени средства.

Предложих на доктор Дамян Илиев, общоприет шеф на БАБХ, и той се съгласи да проведа опит - да ми отделят 4-5 инфектирани свине, на които да приложа мой препарат, който уверен съм, ще унищожи вируса. А с него и причинителя на заболяването. Препаратът унищожава всевъзможни вируси, бактерии, микроби, нисши гъби - цялата болестотворна микрофлора. Изключително сполучлив е при грипни болести.

При това съдържа единствено естествени артикули, без никакъв непряк резултат. През 2018 година създадох лимитирани бройки от двете разновидности. Тествани са и работят безотказно - унищожават бързо вирусите в дихателната система при впръскване в носа и гърлото. Благодарение на този препарат от 20 години не съм боледувал от грип.

Убеден съм, че ще подейства и при прасетата, тъй като става въпрос за артикул, който тотално унищожава вирусите. Смятам, че ще бъде задоволителна седмица, с цел да оздравеят животните. При това в опита ще взе участие ветеринарен доктор и лаборант, който да изследва съществуване на вируса.

Д-р Илиев обаче предлага да отида в свинеферма в някоя от засегнатите общини към Дунава, само че като човек на 85 няма по какъв начин да пътувам в жегите. А и избирам да осъществя опита в частна плантация. Обадих се в Пазарджик и в Белозем, където ми е по-близо, само че там нямат заболели свине.

Вирусът не е рисков за индивида, само че за свинете е гибелен. Преди време Китай унищожи всичките си свине, с цел да спре заболяването.

При термична обработка месото не е рисково за консумация. Затова хората, които ще колят прасетата в този момент, би трябвало да подложат месото на обработка при 82-95 градуса, при което вирусът се унищожава.

Впрочем учените в Съединени американски щати са основали артикул срещу свинска чума, само че той е още на фаза лабораторно основаване. Вероятно нашите управляващи се надяват да ни бъде предоставено, само че сигурно ще бъде скъпо. Трябва да действаме, а не да си купуваме тонове вяра, до момента в който загробваме тонове свине.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР