При Антоанета Стефанова видях, че просто няма кой друг да

...
При Антоанета Стефанова видях, че просто няма кой друг да
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Ако Има такъв народ ще говорят в стил „Тошко Йорданов”, по-добре да мълчат

При Антоанета Стефанова видях, че просто няма кой различен да се появи, който да може да бъде огромна фигура и да върне почтено мандата. Има и друго нещо – те се пробваха да си създадат реклама посредством нея. По страшното щеше да е, в случай че тя беше станала министър-председател, тъй като съгласно мен не е задоволително готова. Смятам, че има задоволително по-подготвени хора, които са управлявали някога”, съобщи политическият пиар анализатор Нидал Алгафари в ефира на предаването „ Офанзива” по телевизия NOVA NEWS.

Алгафари е на мнение, че този избор за министър председател от „ Има подобен народ” е бил афектиран за гласоподавателите на Слави Трифонов. Според Алгафари Тошко Йорданов към този момент е съумял да набере задоволително негативи и също не би бил добър избор за този пост.

„ Има подобен народ” доста говореха, че не желаят поддръжка от партиите на статуквото. Но нямаше да им доближат гласове, трябваше да имат поддръжката на ГЕРБ или Българска социалистическа партия. Журналистите, а и хората, щяха да ги раздерат. Освен това аз имах чувството, че в случай че Трифонов беше предложил кабинет, той щеше да бъде подсилен и от Движение за права и свободи, и от Българска социалистическа партия, а и от ГЕРБ. Тогава щяха доста да загубят”, сподели Алгафари.

„ Ако говоренето им ще е в жанр „ Тошко Йорданов”, по-добре да продължат да мълчат. Когато се обади някой от тях, го прави по неособено добър метод и им носи доста негативи. Начинът, по който приказва Тошко – с това настървение, с този взор, с тази високомерност, също не помага”, сподели още Алгафари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР