При анализ на данни от позитивни covid-пациенти през януари в

...
При анализ на данни от позитивни covid-пациенти през януари в
Коментари Харесай

Британският щам на коронавируса засечен и в Северна Македония

При разбор на данни от положителни covid-пациенти през януари в частна лаборатория за генетика в клиниката " Жан Митрев " в Скопие е засечена разновидност на английския вид на ковид. Това информират от министерството на опазването на здравето, цитирано от македонския " Независен весник " и Българска телеграфна агенция. 

В базата данни на Института за публично здраве пациентът - 46-годишен мъж, се води за излекуван от 22 януари 2021 година, написа изданието. 

Вестник " Нова Македония " оповестява, че над 20 лекари и медицински чиновници в Клиниката по нефрология в Скопие са положителни на ковид. От общо 25 лекари девет са положителни, вирусът е доказан също в осем медицински сестри, един лаборант, един психолог и директорката на клиниката, предава Българска телеграфна агенция. 

По последни данни на Института за публично здраве при направени 2236 теста в страната са регистрирани 394 нови случаи на COVID-19. Регистрирани са 387 оздравели пациенти и са умряли девет души. Общо от началото на епидемията в страната са умряли 2821 души, а броят на дейните случаи сега е 8726, написа още " Нова Македония ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР