При акцията срещу лихвари във Видин вчера ГДБОП сбърка адреса.

...
При акцията срещу лихвари във Видин вчера ГДБОП сбърка адреса.
Коментари Харесай

Тръмп: Мога да сложа край на войната в Украйна за 24 часа

При акцията против лихвари във Видин през вчерашния ден ГДБОП сбърка адреса. Една от къщите, в които влязоха баретите, е била празна, а притежателите ѝ са в Германия. Причината е, че на един и същи номер на улицата има два парцела.

Вчера при акцията са претърсени няколко къщи на една улица. Вместо в единия парцел, служителите на реда са влезнали в другия. Те са минали през огромна железна врата, с цел да влязат в парцела и са разрушили вратата на самата къща. Славка Иванова, която живее в прилежаща къща се е пробвала да им изясни, че няма никой на този адрес. Собственикът на злощастната къща е неин племенник.

" Те пристигнаха по мрачно сутринта, някъде към 6 ч. Аз излязох и видях от прозореца, че разрушават вратата. Попитах за какво, само че те не ми дадоха отговор. Казах им " Аз съм вуйна на този човек. Те не са тук хората, а са в чужбина. Никой няма вътре ". Те ми споделиха " Хайде, бягай вътре и доста недей да приказваш ". Влязоха вътре и споделиха, че няма никой. Казах, че моят племенник се споделя Шанко Емилов. Той подвигна един телефон и ревизираха името на момчето и го чух по какъв начин споделя, че по простъпка е станало ", описа Славка Иванова.

По думите ѝ по-късно от ГДБОП са поискали персоналната ѝ карта, а тя е отказала. Обещали са да оправят вратата, съобщи bTV.

" Искаха ми персоналната карта като очевидец, който е видял, че нищо не са пипали. Аз отхвърлих. Вчера пристигнаха наобяд четири цивилни и аз ги питах кои са. Казаха, че са от полицията. Взеха размери на вратата и за през днешния ден дадоха обещание, че ще оправят вратата. Това не е хубаво. Питайте първо кой човек е тук, кой живее и по какъв начин се споделя, проверявайте ", сподели още Славка Иванова.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР