При акцията е задържан и друг виден телефонен измамник Васил

...
При акцията е задържан и друг виден телефонен измамник Васил
Коментари Харесай

Ще Ви Паднат Очите! Вижте Мегапалата На Арестувания Бос На Ало Измамниците! Първо Видео!

При акцията е арестуван и различен изтъкнат телефонен лъжец Васил Рогото, който също има впечатляващ с лукса си дворец в квартал " Калтинец " в Горна Оряховица, написа TrafficNews, от където разгласиха фотосите и видеата. „ Операцията е извършена на територията на София, Велико Търново и Румъния. В хода на акцията в България са арестувани петима души, а в Румъния 28, като петима от тях са от най-високото йерархично равнище, в това число и ръководителят на групата “, добави Иван Гешев.

Останалите 23-ма, арестувани на територията на Румъния, са така наречен " въртачи " - хората, които непрестанно са набирали разнообразни телефонни номера в България. Той разясни, че защото те са от най-ниското йерархично равнище, ще е належащо повече време за събиране на доказателства след приемане на съответните материални доказателства, конфискувани от румънските управляващи.

Зам. основният прокурор разясни, че до профилираната интервенция се е стигнало след разбор, осъществен от държавното управление, с присъединяване на основния прокурор и Министерство на вътрешните работи за повишение успеваемостта на работата на „ ало “ измамите. „ Досега по една или друга причина работата беше сегментирана на обособени случаи на равнище „ мулета “ - арестувани на територията на цялата страна. Голяма част от арестуваните са български жители от цигански генезис “, съобщи още Гешев.

Наскоро беше извършена акция и в меката на ало мафията у нас в русенското село Ветово, където се издигат големи имения, вдигнати с парите от телефонни измами.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР