При акция срещу пияните шофьори, от КАТ са хванали в

...
При акция срещу пияните шофьори, от КАТ са хванали в
Коментари Харесай

Кметът на Пазарджик е без книжка за 2 години, шофирал пиян


При акция против пияните водачи, от КАТ са хванали в крачка и кметът на Пазарджик. Офиицално отМВР не споделят името на лидера, само че са пуснали известие, в което се споделя, че в област Пазарджик е спрян лидер, подозрителен за алкохол, който отказал да се тества, а в следствие се оказало, че е кмет на община от региона. БиТиВи заяви, че става въпрос за кмета на Пазарджик Тодор Попов, чиято брошура е била взета незабавно на място. Той е лишен от правото да кара за 2 години.

За няколко дни полицията е засекла 122 пияни водачи в акция против шофирането в нетрезво състояни и след приложимост на опиати. Акцията се организира от 26 октомври в цялата страна.

Сред най-фрапиращите нарушавания са на жена в област Плевен, засечена да ръководи с 4.13 промила алкохол.

На територията на ОДМВР-Бургас е открит водач, управлявал в два поредни дни транспортно средство след приложимост на наркотични субстанции или техни аналози. В Смолян е засечен лидер, карал по едно и също време на алкохол и опиати.

В Шумен проверяващите са засекли двама души, единият от които недееспособен и с централизация на алкохол в кръвта 2.28 промила, а транспортното средство е било с изчезнали регистрационни табели, а другият карал без да е дееспособен и с централизация на алкохол в кръвта 1.76 промила и транспортното средство не било записано по реда на закона.

Специализираната полицейска интервенция ще продължи до 2 ноември.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР