При акция срещу битовата престъпност в община Лом вчера са

...
При акция срещу битовата престъпност в община Лом вчера са
Коментари Харесай

Полицейска акция срещу битовата престъпност в Лом разкри 11 криминални престъпления


При акция против битовата престъпност в община Лом през вчерашния ден са разкрити 11 престъпни закононарушения, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана. 

Разкрит е мъж на 43 години от Лом, който откраднал от частен дом тв приемник, аудиосистема, тонколони и суббуфер. Вещите са открити у него и са върнати на притежателя. Установена е жена на 57 години, откраднала мобилен телефон на съгражданка, до момента в който пазарувала в хранителен магазин в Лом.

В с. Ковачица са открити захранващ кабел и 150 метра рекордоман, откраднати гражданин на същото село. В с. Сливовик е оголен апаш, който отмъкнал дизелово гориво, хранителни артикули и мебелировка от вкъщи на собствен съселянин. Откраднатите неща са върнати.

В с. Долно Церовене е засечен апаш на буркани със зимнина, които са открити и върнати на притежателя им. Върнат е и откраднат велосипед, благосъстоятелност на мъж от с. Крива бара, както и мобилен телефон на мъж от град Брусарци, откраднат неотдавна.

От полицията в Монтана декларират, че в някои случаи цената на откраднатите неща не е доста огромна, само че за техния собственик те значат доста, и поради това с разкриването на повече сходни закононарушения се оказва помощ на повече хора.

При акцията са тествани 110 души и 17 обекта, формирани са 14 акта по разнообразни закони и 16 фиша по Закона за придвижване по пътищата, прецизираха от полицейската дирекция в Монтана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР