При акция срещу битовата престъпност в Монтанско вчера са разкрити

...
При акция срещу битовата престъпност в Монтанско вчера са разкрити
Коментари Харесай

Акция срещу битовата престъпност в Монтанско, откриха незаконни оръжия и боеприпаси

При акция против битовата престъпност в Монтанско през вчерашния ден са разкрити голям брой закононарушения, открити са и нелегално притежавани оръжия и муниции, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

В частна къща в Бойчиновци е открита зелена тръба с мерни принадлежности без заряд и пусково устройство, която прилича портативен зенитно-ракетен комплекс " Стрела 2М ". В различен частен дом в село Замфирово, община Берковица, са открити 40 малокалибрени патрона. Оръжието и боеприпасите са конфискувани, а единият от стопаните е арестуван за денонощие.

При акцията са открити четири обири на пари от коли и са открити причинителите. В някои от случаите сумите са открити и върнати на притежателите им.

От ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана оповестиха, че акциите против битовата престъпност се правят от време на време в целия район и в обособени общини от него и целят да респектират престъпния контингент и да разкрият закононарушения, предава Българска телеграфна агенция.

Благодарение на тези акции в последните години престъпността в региона понижава, а огромна част от престъпния контингент е в пандиза и не основава нови проблеми, прецизираха от полицейската дирекция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР