При акция на СДВР е задържан шофьор, карал с невалидна

...
При акция на СДВР е задържан шофьор, карал с невалидна
Коментари Харесай

СДВР спипа шофьор с невалидна книжка и полицейска лампа в колата

При акция на Столична дирекция на вътрешните работи е арестуван водач, карал с невалидна брошура, която изтекла преди години. В колата му са открити и конфискувани полицейска лампа и две радиостанции , заяви Министерство на вътрешните работи. Вчера, в следобедните часове, на кръстовището на бул. " България " и ул. " Пушкин ", служители на реда подали сигнал за прекъсване на автомобила. Мъжът освен не спрял, само че и ускорил придвижването на колата. Последвало гонка . Униформените го засекли и спрели на метри - в региона на бул. " България ".

Установена е самоличността на водача - 40-годишен мъж, както и на двамата му спътници - на 30 и 37 години. При инспекция е открито, че е счупено предното стъкло на колата, в лекия автомобил са открити светлинна сигнализация и две радиостанции. По данни на Столична дирекция на вътрешните работи, фотоси от преди дни демонстрират, че автомобилът се е движел с сложена на предното стъкло светлинна сигнализация . Тримата мъже са арестувани в полицейския арест за 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
 Безсрочна ударна акция против дрогирани водачи стартира Министерство на вътрешните работи
Безсрочна ударна акция против дрогирани водачи стартира Министерство на вътрешните работи

Рашков прикани жителите да спомагат на Министерство на вътрешните работи, като алармират за нарушавания на пътя

Припомняме, в късната вечер на 5-ти юли шофирайки с висока скорост Георги Семерджиев. След злополуката избяга от мястото и се укрива до ранния следобяд.

Тази тежък случай с изключение на гражданско отвращение, подвигна и органите на Министерство на вътрешните работи на крайник. Вчера на ексклузивен брифинг в Министерски съвет, вътрешният министър Бойко Рашков разгласи безсрочна ударна акция против дрогирани водачи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР