При акция на полиция и служители на "Държавно горско стопанство

...
При акция на полиция и служители на "Държавно горско стопанство
Коментари Харесай

Горски служители спипаха двама бракониери по реме на незаконен лов

При акция на полиция и чиновници на "Държавно горско стопанство Гърмен " са хванати двама бракониери от Рибново, оповестиха от Югозападното държавно дружество.

Установено е, че са ловували нелегално в региона на държавен дивечовъден сектор "Вищерица ", допълват от там.

От ЮЗДП показват, че към обяд през вчерашния ден чиновници на стопанството, по време на постоянен обход на горските територии, са забелязали прясно оставени следи от автомобилни гуми и откриват джип, а директно до него виждат лице с пушка на рамо, което побягва надолу по ската през гората. Организирана е акция с полицията и няколко часа по-късно две лица са хванати на няколко километра от първичното място.

Нарушителите са били с две ловни кучета. При обиска са открити радиостанции за взаимозависимост, а в автомобила е намерено още едно ловно куче. От подхванато показват, че оръжие и муниции не са открити. Продължава претърсването на горския регион за укритата пушка.

На нарушителите са формирани актове за нелегално ловуване. Автомобилът и трите ловни кучета са арестувани с квитанция за отговорно бранене като средства за осъществяване на нарушаването, показват от ЮЗДП. От там допълват, че всички материали по случая са предадени на Районна прокуратура - Благоевград.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР