При акция на хисарската полиция арестуваха легендарните апаши Антон П.

...
При акция на хисарската полиция арестуваха легендарните апаши Антон П.
Коментари Харесай

Арестуваха легендарните бандити Рижия и Джуджето край Пловди...

При акция на хисарската полиция арестуваха именитите апаши Антон П. и Георги Ц., по-известни с прякорите Рижия и Джуджето.

37- годишен мъж предприемач от Хисаря сложил кафе автомат за топли питиета на ул. „ Васил Левски “ в курортното градче. Късно вечерта на 26 май предприемачът забелязал лек автомобил, който спрял наоколо до машината, а от него слезли двe съмнителни лица.



Двамата мъже пъхнали пластина в монетния улей, при което като с магическа пръчка оттова почнали да падат събраните от оборота пари. В това време наблюдателят- Цветомир С. се обадил на полицията и за минути униформените пристигнали и задържали сега на кражбата двамата именити апаши. Установено е, че това са престъпно проявените и неведнъж осъждани Антон П. и Георги Ц. Двамата мъжете са рискови рецидивисти и имената им се свързват с голям брой осъществени обири в региона.

52- годишния Антон е прочут с прякора „ Рижия “, а поради ниския си растеж, 43- годишният Георги носи прякора „ Джуджето “.

След като отчет на случая в прокуратурата, в петък в Районен съд Пловдив е гледано настояването за налагане на най- тежката мярка за неотклонение във връзка с апашите. След едночасово разглеждане на събраните в хода на досъдебното произвеждане доказателства, съдът е взел решение Рижия и Джуджето да бъдат арестувани под стража.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР