При абсолютна секретност преди няколко дни Светлана Гущерова дари съпруга

...
При абсолютна секретност преди няколко дни Светлана Гущерова дари съпруга
Коментари Харесай

Светлана Гущерова роди тайно

При безспорна секретност преди няколко дни Светлана Гущерова подари брачна половинка си Християн с мъжки правоприемник, заяви Woman.bg. Плеймейтката настойчиво криеше корема си и нито един път публично не удостовери, че е в очакване на второ дете. Така е постъпила и при раждането, държано в цялостна загадка. В петък обаче милионерската брачна половинка се за пръв път от месеци насам се появи в обществената мрежа в цялостен растеж. Първо сподели новата си прическа във фризьорски салон, а по-късно се пусна по нощница и халат от личната й сбирка.



Припомняме, че преди няколко месеца тя стартира лична фешън марка пижами. Явно младата майка е родила елементарно и безпроблемно, откакто откри време и за разкрасителна процедура и за реклама на личното си произвеждане. Не е ясно по кое време тъкмо Светлата се е отбила през родилното, само че пък очевидно наподобява в супер форма, като че ли въобще не е била бременна. Сигурното е обаче, че датата, на която се е родил новият член на фамилия Гущерови е авансово определена съгласно напътствията на персоналната й астроложка Мира Кунева.



Според нейните калкулации се роди и първото дете на Гущерови - Анелия Добромира, която към този момент е на година и половина. Най-щастлив от появяването на бебето е дядото Добромир Гущеров, защото неговият внук ще продължи семейството. На този стадий към момента е тайнственост по какъв начин Светлана и брачният партньор й са записали сина си в свидетелството му за раждане - дали на таткото Християн, каквито догатки се появиха, или на дядото Добромир.

Преди появяването на Анелия Добромира Светлана съобщи, че доста желае да продължи името на мъжа си Християн. Ако въпреки всичко двамата са избрали името на дядото, то дъщерята и синът им ще бъдат адаши-Анелия Добромира и Добромир. Такъв казус към този момент имаме при друга ВИП дама-децата на Десислава Плевнелиева се споделят Йоан и Йоанна.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР