При 38 гласували общински съветници с 28 гласа за“, на

...
При 38 гласували общински съветници с 28 гласа за“, на
Коментари Харесай

Д-р Иван Малкодански от ПП ГЕРБ е председателят на новия Общински съвет в Плевен

При 38 дали своят вот общински съветници с 28 гласа „ за “, на 15-ти ноември беше определен ръководителят на Общински съвет – Плевен, доктор Иван Малкодански, който е от групата съветници на Политическа партия ГЕРБ.

Д-р Малкодански беше препоръчан за ръководител на ОбС-Плевен и на първото съвещание на 10-ти ноември, като тогава имаше още веднъж най-вече гласове от препоръчаните пет номинации, само че не можа да доближи минималните 21 гласа „ за “.

На сесията на 15-ти ноември, препоръчаните претенденти за ръководител на ОбС-Плевен бяха двама, като втората номинация беше за Генадий Гешев, който получи 3 гласа. Недействителните бюлетини при гласуването на 15-ти ноември бяха седем.

„ Очаква ни доста работа и първото, което ще направя е структурата и работата на Общинския съвет. Ще се постарая да видя, къде има проблеми, които да поправяме в най-кратки периоди “. Това сподели пред публицисти ръководителят на новия Общински съвет – Плевен, Иван Малкодански.

Относно опцията за реализиране на компромис в работата на мощно фрагментирания Общински съвет, доктор Малкодански сподели:

„ Надявам се, че с персонален разговор и диалог с хората ще съумея да го реализира “. Той разяснява, че високият резултат, при който беше определен за ръководител приказва за идна сполучлива работа.

„ На плевенчани ще кажа, че положителното следва и стартирам усилена работа, която ще бъде за богатството и за положителното на Плевен “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР