При 150 милиона лева бюджет за 2020 година, Община Стара

...
При 150 милиона лева бюджет за 2020 година, Община Стара
Коментари Харесай

Общински съветник се възмути как се разпределя бюджета на община Стара Загора

При 150 милиона лв. бюджет за 2020 година, Община Стара Загора възнамерява едвам 20 хиляди лв. за развиване на младежта през 2021 година Сумата е планувана главно за семинари, разкрива общинският консултант от групата на Възраждане в Стара Загора.
По данни, показани в общинската тактика за развиване на младежта, от началото на 2020 година записаните безработни младежи на възраст до 29 години в община Стара Загора са 953, като делът им е 14,5% от всички безработни лица.
Според други данни, в община Стара Загора се следи наклонност за овакантяване на общината от най-вече младежи в трудоспособна и репродуктивна възраст (в унисон с трендовете в държавата).
Сред младежите има ниска мотивация за присъединяване в политическия и стопански живот. Тези и други фактори водят до обществено изключване, изпадане в положение на обществена незаинтересованост и така нататък - проблеми, разпределени в няколко бранша:
 Общински консултант уточни образец за отношението на страната към културата (ВИДЕО) Общински консултант уточни образец за отношението на страната към културата (ВИДЕО)
" На идната общинска сесия ще се вземе решение, дали да се даде общински парцел - помещение в „ Мересев “ ЕООД, за б...
- образование;
- младежка заетост;
- обществено включване;
- гражданска активност;
- младежко доброволчество;
 Младите от митинга: Когато пороците на властта станат прекомерно доста - нови избори Младите от митинга: Когато пороците на властта станат прекомерно доста - нови избори
В една естествена страна оставките на Борисов, Народното събрание и Гешев трябваше към този момент да са се случили. Ние като имаме Борисов за министър председател и Ге...
- култура;
- опазване на здравето.
Безспорно съществени проблеми, от които произтичат дълготрайни дефицити в обществото ни.
Според едногодишния проект (за 2021 г.) към тактика 2021 - 2027 година, Община Стара Загора ще се бори с всички тези проблеми с обособен за задачата бюджет от 20 300 лева Основни действия - семинари?
Цялата тактика можете да видите в дневния ред на Оценка за съвместимост, т. 4. Запознайте се с нея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР