При 100% обработени СИК протоколи, резултатите от балотажа сочат, че

...
При 100% обработени СИК протоколи, резултатите от балотажа сочат, че
Коментари Харесай

ГЕРБ печели в Пловдив

При 100% обработени СИК протоколи, резултатите от балотажа сочат, че претендентът на ГЕРБ Константин Димитров печели кметското място в Пловдив. За него са дали своят вот 28 545 гласоподаватели или поддръжката за него е 54.15%.


Кандидатът на " Продължаваме промяната - Демократична България " Ивайло Старибратов е получил доверието на 41.68% от пловдивчани или 28 511 гласа.

„ Не поддържам никого “ са избрали 2 849 пловдивчани или 4.17% дали своят вот.

В регионите " Централен ", " Южен ", " Източен " и " Тракия " печелят претендентите на ГЕРБ, а регионите " Западен " и " Северен " са за ПП-ДБ.

БГНЕС напомня, че в изборната нощ водачът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде в Пловдив, с цел да поздрави новия кмет на града под тепетата и да направи своя преглед от изборите за локална власт:

" Първа политическа мощ сме, нашият резултат сме си го изкарали. Оттук насетне разгадавам на Христо Иванов и Атанас Атанасов, да обмислят какво приказваме, тъй като техните гласоподаватели са умни хора - даже техните гласоподаватели ги санкционират, тъй като не са почтени с тях, това важи и за нашите гласоподаватели. Сглобката е пошла връзка, с която управляваме хората. Или вършим ясна стратегия с дати, часове, - по този начин, както се съешават по провинцията, може и на национално равнище да си го създадат, - или няма никакъв смисъл. Може ли да нямаме нито един инфраструктурен план в страната, другите градове са рядко изостанала работа.. какво ще вършим в този Бюджет, какво ще вършим? Ми на следващия ден може да са махнали ДДС-то на ресторантьорите /утре Министерски съвет организира изключително съвещание - бел. ред./, от кое място да знам? ", попита още Борисов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР