Презряният професор, който уби трима преподаватели от университета в Лас

...
Презряният професор, който уби трима преподаватели от университета в Лас
Коментари Харесай

Масовият стрелец на UNLV изпрати „бял ​​прах“ на 22 университетски учени преди вилня

Презряният професор, който умъртви трима преподаватели от университета в Лас Вегас, също изпрати 22 писма, съдържащи бял прахуляк, до колегиални учени в цялата страна преди вилня от пукотевица в сряда, сподели полицията.

67-годишният Антъни Полито остави скрито пликовете в близката пощенска работа, без да носи противоположен адрес, преди да се насочи към кампуса на UNLV, и отприщи смъртоносна пукотевица, откакто му отхвърлиха работа.

„ Научих, че при инспекцията на тези пликове, които успяхме да засечем – откакто прегледахме 14 000 писма и идентифицирахме 22-те, които бяха изпратени – първото писмо, което отворихме, имаше незнайно бяло прахообразно вещество в него, “, сподели шерифът Кевин Макмехил на конференция в четвъртък от департамента на полицията в Лас Вегас.

Съдържанието на писмата към момента не е ясно, само че Макмехил сподели, че някои от получателите са академични ръководители в UNLV и Университета на Източна Каролина, където Полито е работил като доцент по бизнес от август 2001...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР