Президентските съпруги днес се разглеждат като съвременните Пепеляшки“, които от

...
Президентските съпруги днес се разглеждат като съвременните Пепеляшки“, които от
Коментари Харесай

Първата дама на Аржентина ще ви смае! Президентската съпруга, която съперничи по красота на Мелания Тръмп

Президентските съпруги през днешния ден се преглеждат като актуалните „ Пепеляшки “, които от елементарни девойки се трансформират в същински принцеси. Животът на първите дами се преглежда под лупа, а тоалетите им и изявите им в обществото са необятно обсъждани. През последната година Мелания Тръмп се трансформира в дамата на дамите – президентската брачна половинка, която се сочи за пример за хубост, жанр и класа. Първата дама на Аржентина обаче сподели, че съперничи по всичко това на Мелания, написа Дарик.

43-годишната Хулиана Авада е някогашен модел, тъкмо като дамата до американския президент. Красавицата е със смесена кръв – татко й е ливанец, а майка й е сирийка, а самата тя е родена в Буенос Айрес. След като завършва кариерата си в стилния отрасъл, тя става сполучлива бизнесдама – има фешън марка и е деен дизайнер.



Бракът с Хулиана е трети за аржентинския президент Маурисио Макри, а двамата имат щерка Антония. Президентското семейство Макри се разграничава от всички останали с това, че не се срамят да показват любовта си – на всемирски събития обилно си разменят целувки и нежности.


Самата Хулиана пък не се стреми да печели фенове със невзискателност, а в противен случай – показва първокласен метод на живот, скъпи облекла и разточителни почивки.



Именно на искреността й се дължи значително известността й. Веднъж публицист я попитал в изявление по какъв начин се показва президентът в спалнята, поради това, че имат 10 години разлика. „ Не виждате ли какъв брой съм щастлива “, с усмивка дала отговор Хулиана.



Самият държавен глава на Аржентина не остава по-назад с директност. В телевизионно изявление той дефинира брачната половинка си като „ ненаситна “.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР