Президентската институция е гарант за стабилността на България, каза пред

...
Президентската институция е гарант за стабилността на България, каза пред
Коментари Харесай

Йотова: Надяваме се коалицията да оправдае големите очаквания

Президентската институция е поръчител за стабилността на България, сподели пред публицисти в гр. Пещера вицепрезидентът Илияна Йотова.

" Ние имаме огромни упования от обединението по този начин, както и българският народ. Надявам се горещо те да оправдаят тези упования, тъй като най-малкото, което ни би трябвало сега, е да хвърлим страната в нова изборна кавалкада ", разяснява още Йотова. По думите ѝ разтърсванията в държавното управление тормозят президентската институция, тъй като " всяко разтърсване тъкмо в тази обстановка, значи неустойчивост на страната ".

Вицепрезидентът Йлияна Йотова взе участие в честването на празника на гр. Пещера. В своето одобрение към жителите и гостите на родопския град тя съобщи, че през днешния ден живеем в доста мъчно и размирно време.

Не една и две фантазии са изгорели в кладата на българската история, само че постоянно сме побеждавали тогава, когато сме били дружно, добави още Илияна Йотова. Точно в този сложен интервал не трябва да има нови разграничителни линии сред нас като хора, не трябва да се обръщат българи против българи, тъй като този, който дръзне да направи това, ще получи присъдата и на историята, и на поколенията след него, акцентира вицепрезидентът, представен от Българска телеграфна агенция.

На честванията във връзка празника на Пещера участваха още вицепремиерът Борислав Сандов и министрите Георги Гьоков, Христо Проданов и Иван Иванов, регионалният шеф.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР