Президентите на САЩ и Русия - Доналд Тръмп и Владимир

...
Президентите на САЩ и Русия - Доналд Тръмп и Владимир
Коментари Харесай

Кисинджър: Срещата Тръмп-Путин е шанс за мир

Президентите на Съединени американски щати и Русия - Доналд Тръмп и Владимир Путин - имат опция да подобрят връзките сред своите страни, когато се срещнат идната седмица. Това съобщи някогашният американски държавен секретар Хенри Кисинджър, представен от Reuters.

Очакванията, че избирането на Тръмп за президент ще докара до стопляне на връзките сред Москва и Вашингтон, не се оправдават, а американското държавно управление е забъркано във вътрешен спор поради връзки на сътрудници на Тръмп с Русия.

Лидерите на Съединени американски щати и Русия възнамеряват да проведат първата си персонална среща идната седмица на форума на Г-20 в Хамбург.

През 60-те години на 20 век, когато също имаше нараснало напрежение сред Москва и Вашингтон, Кисинджър действаше като всекидневен медиатор сред американския президент Ричард Никсън и управлението на Съветския съюз.



Кремъл отхвърли някогашният държавен секретар на Съединени американски щати, който се срещна с Путин в Москва през вчерашния ден, да работи като медиатор този път.

През май Тръмп одобри Кисинджър в Белия дом и сподели, че ще беседва с него по разнообразни въпроси, в това число Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР