Президентите на САЩ и Русия, Доналд Тръмп и Владимир Путин,

...
Президентите на САЩ и Русия, Доналд Тръмп и Владимир Путин,
Коментари Харесай

Тръмп и Путин разговаряха 80 минути

Президентите на Съединени американски щати и Русия, Доналд Тръмп и Владимир Путин, се съгласиха, че подобряването на връзките сред техните страни дава отговор на ползите на двете страни, а също и на целия свят. Това се споделя в публикувано от Белия дом официално съобщение за срещата на двамата водачи, състояла се през днешния ден в коридорите на форума на Г-20 в японския град Осака.

Те са се договорили " двете страни да продължат полемиките по модела за надзор над въоръженията през 21-и век, който, както по-рано съобщи президентът Тръмп, би трябвало да включва Китай ". Двамата президенти са разискали " настоящето положение на двустранните връзки ", а също по този начин " ситуацията в Иран, Сирия, Венецуела и Украйна ". Разговорът сред Тръмп и Путин е траял час и 20 минути.

За срещата описа пред публицисти в Осака и съветският външен министър Сергей Лавров. " Обсъдени бяха въпроси на стратегическата непоклатимост ", сподели той и посочи, че измежду другите тематики от дневния ред са били Сирия и Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР