Президентите на Русия и САЩ - Владимир Путин и Доналд

...
Президентите на Русия и САЩ - Владимир Путин и Доналд
Коментари Харесай

Тръмп и Путин ще се срещнат в Осака на 28 юни

Президентите на Русия и Съединени американски щати - Владимир Путин и Доналд Тръмп - ще проведат обособена среща по време на форума на върха на Г-20 в Осака на 28 юни, диалогът може да продължи към час. Това заяви пред публицисти от съветникът на съветския водач Юрий Ушаков, предават TACC и " Фокус ".
" Срещата с Тръмп е почти в 14:00 локално време (8:00 часа българско време), в 15:00 часа е втората работна среща на Г-20 ", съобщи помощникът на президента.
Той добави, че договарянията ще се проведат на мястото, което е предопределено за срещи на водачите. " Срещата с Тръмп ще се организира в преговорната зона за водачи в едно от пространствата ", съобщи представителят на Кремъл.
Според него водачите сами ще дефинират дневния ред на срещата. " Въпросите са разумни: общото положение на двустранните връзки, стратегическата непоклатимост и многочислените районни спорове - Сирия, Афганистан, Украйна, Венецуела, несъмнено, иранският проблем и така нататък ", сподели Ушаков. " Общото обрисуване на обстановката в Сирия и въпросите за взаимната работа там ще бъдат разисквани ", добави той в отговор на въпрос дали ще бъдат разисквани някакви съответни стъпки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР