Президентите на Русия и САЩ Владимир Путин и Доналд Тръмп

...
Президентите на Русия и САЩ Владимир Путин и Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Путин и Тръмп не са успели да говорят на срещата в Париж


Президентите на Русия и Съединени американски щати Владимир Путин и Доналд Тръмп се поздравиха по време на работната закуска в Париж, само че нямаха опция за диалог, като в края съумяха да си кажат единствено: До идващия път “, съобщи прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков.

„ Путин и Тръмп безусловно се поздравиха на крайници по време на обяда. Нямаше опция да приказват “, заяви Песков в неделя пред публицисти. По думите на прессекретаря, след работната закуска Путин се е отправил към Международния конгрес на мира. „ Тръмп напусна Елисейския замък. Казаха един на различен „ До идващия път “, добави Песков.

По-рано източник от съветската делегация, на който се базират съветски организации е съобщил, че схемата за това кой къде да седне по време на закуската на водачите, поканени в Париж за 100-годишнината от края на Първата международна война, е била изменена от Елисейския замък в последния миг. Путин и Тръмп са се оказали един против различен.

По думите на източника, до Владимир Путин при новото разположение са седели ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш. „ С тях президентът на Русия успа да поговори и да разиска в частност общоевропейски проблеми “, прибавя източникът.

Президентът на Русия и президентът на Съединени американски щати първоначално, съгласно схемата е трябвало да седят един до различен на масата по време на обяда в Елисейския замък, който се дава от президента на Франция Еманюел Макрон за непознатите посетители във връзка 100-годишнината от края на Първата международна война. Според програмата, публикувана от Елисейския замък за обедът са били планувани 2,5 часа. Причините за смяната на схемата не е известна. При това, както и съгласно първите проекти няма смяна за съседът на съветския президент на масата в лицето на ръководителя на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР