Президентите на Русия и Франция Владимир Путин и Еманюел Макрон

...
Президентите на Русия и Франция Владимир Путин и Еманюел Макрон
Коментари Харесай

Путин и Макрон определиха ситуация в Северна Корея като „крайно сложна“

Президентите на Русия и Франция Владимир Путин и Еманюел Макрон в телефонен диалог през днешния ден се изрекоха за споразумяване на рецесията към Северна Корея извънредно с политико-дипломатически средства , заяви пресслужбата на Кремъл, представена от ТАСС.

Северна Корея изстреля поредна балистична ракета

" Двамата държавни глави бяха единомислещи в мнението си, че е неприемлива по-нататъшна ескалация на напрежението на Корейския полуостров , която може да докара до непоправими последици , че е належащо споразумяване на тази извънредно комплицирана обстановка извънредно с политико-дипломатически средства, посредством възобновяване на директните договаряния ", се споделя в известието на Кремъл.

Сурови наказания: Забрана за жителите на Северна Корея да работят в страните от Европейски Съюз

" Лидерите уверено осъдиха провокационните дейности на КНДР , които жестоко нарушават съответните резолюции на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. Такива дейности са в прорез с правилата за световното неразпространение, основават сериозна опасност за районния мир и сигурност ", показаха от Кремъл. Путин и Макрон подчертаха, че " съответна реакция на международната общественост на тези безотговорни крачки на Пхенян е признатата единомислещо на 11 септември резолюция 2375 на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации ".

Бивш US командос предлага необичайно решение за рецесията със Северна Корея

Двамата водачи разискаха и ситуацията в Сирия, в това число основаването на зони за деескалация . Те означиха нуждата и отсега нататък да се подкрепя политическото споразумяване на рецесията в тази страна. Изразена бе подготвеност за усилване на руско-френската съгласуваност, в това число и в границите на Женевския развой под егидата на Организация на обединените нации, се споделя в известието.

Тръмп: Санкциите против Северна Корея не са огромна работа

Те означиха значимостта напълно и строго да се съблюдават договореностите сред страните в украинския спор , в това число и така наречен " учебно помирение ", в съгласие в Контактната група и подкрепено от водачите на страните от " Нормандския формат ". То влезе в действие на 25 август и в началото беше планувано да продължи до 31 август по случай началото на образователната година в Донбас (1 септември), само че след това стана безсрочно. По тематиката Ето какво може армията на Северна Корея (СНИМКИ) Путин има съответни оферти за съдействие със Северна Корея
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР