Президентите на ЕС и на България Доналд Туск и Румен

...
Президентите на ЕС и на България Доналд Туск и Румен
Коментари Харесай

Туск и Радев с червен картон за пропагандната акция на олигархията

Президентите на Европейски Съюз и на България Доналд Туск и Румен Радев подвигнаха червен картон на пропагандната акция, която менторите на Фабриката за подправени вести Иво Прокопиев, Цветан Василев, Огнян Донев и Сашо Дончев се пробваха да провеждат против България, написа " Монитор ".

Те отхвърлиха да вземат участие в пропагандния конгрес, проведен от обслужващия единствено ползите на задкулисието у нас Съюз на издателите в България. Акцията бе проведена през вчерашния ден, точно на срещата на водачите на ЕНП и днешната среща на върха на водачите на Европейски Съюз в София, от СИБ дружно с „ Репортери без граници “ и ENPA (Европейската асоциация на издателите на вестници).

Тя бе показана под прикритието на конгрес за свободата на словото, само че същинската цел на мероприятието бе не да се разпознават проблемите на медиите и публицистите в Европа, а да се легитимират задкулисието у нас и ръководената от него Фабрика за подправени вести и формиращите я медии надали не като единствените пазители на свободата на словото и качествената публицистика.

Цялата вест четете единствено в Агенция Монитор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР