Президентите на 12 държави от Източна и Централна Европа ще

...
Президентите на 12 държави от Източна и Централна Европа ще
Коментари Харесай

Радев се среща с Тръмп във Варшава

Президентите на 12 страни от Източна и Централна Европа ще обсъдят във Варшава през днешния ден бъдещето на Стария континент, стратегическата енергетика, както и основните транспортни и инфраструктурни планове. Сред държавните глави е и българският президент Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила.

Поводът е срещата на върха на 12-те страни участнички - Австрия, България, Хърватия, Чешката република, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Словакия и Словения, в самодейността "Три морета ". Като специфичен посетител на срещата ще дойде и президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила.

Румен Радев е във Варшава от през вчерашния ден, където беседва с наши сънародници в Полша, както и с представители на полски държавни институции.

Програмата на президента за на следващия ден пък планува присъединяване в кръгла маса в границите на Световния конгрес във Варшава, проведен от Атлантическия съвет, написа "Стандарт ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР